V JORNADA SANITÀRIA DE L'INS. MOISÈS BROGGI

L'Institut Moisès Broggi organitza, per cinquè any consecutiu, la V Jornada Sanitària, enguany dedicada al pacient politraumàtic.

En aquesta V edició es tractarà les tècniques utilitzades per tenir cura del malalt traumatològic com a eix transversal dels cicles formatius de Cures Auxiliars d’Infermeria, Tècnic en Emergències Sanitàries i Tècnic Superior en Imatge per al Diagnòstic.
L’objectiu és complementar la formació tant de l’alumnat com dels professionals, tot fomentant l’esperit de formació continuada i la millora de la qualitat assistencial.

Adreçat a professionals, docents i estudiants de Cures Auxiliars d’Infermeria, Imatge per al Diagnòstic, Tècnic d’Emergències Sanitàries i altres cicles del sector sanitari.

L’acte tindrà lloc el proper 3 de maig a les 9h. a la Sala d’actes del centre i podeu inscriure-us-hi fins el 26 d'abril per correu electrònic a  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  o per fax al: 934 563 285. 

 imatge cartell paint xweb

 

 

 
 
 
 

Contacte

Fundació BCN Formació Professional

Plaça Espanya 5, 1a planta - 08014 Barcelona

Telèfon: 93 413 21 01 - Fax: 93 413 21 16

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.